POMOZITE ZAVRŠETAK GRADNJE ŽUPNE CRKVE I CRKVENOG POSJEDA

Pomozite gradnju crkve

Račun za pomoć Župi svetog Franje Asiskog Srednja Slatina, Bosna i Hercegovina:

za uplate iz inozemstva
Ime korisnika:
ŽUPA SVETOG FRANJE ASIŠKOGA
SREDNJA SLATINA
Broj štednog računa:
S.W.I.F.T. UNCRBA22
IBAN: BA393380604817891296
UNICREDIT BANK Poslovnica Orašje
Treća ulica br 47, 76270 Orašje,
Bosna i Hercegovina.

ili

UNICREDIT BANK POSLOVNICA ORAŠJE
Treća ulica br 47, BiH - 76270 Orašje

S.W.I.F.T.ZABA BA 22
48-06-17891-2
ŽUPA SVETOG FRANJE ASIŠKOG SREDNJA SLATINA, BIH

Naša župa , župa Sv.Franje Asiškog, Srednja Slatina , koja ove 2012. godine slavi četrdesetu obljetnicu, želi da značajnu obljetnici prikaže Zaštitniku župe I Bogu na slavu.

Želimo da u jedinstvu svih župljana Sr.Slatine, pokazujući veliko srce, dovršimo uređenje župne crkve i župnog posjeda.

Svi radovi su u tijeku, neki pri završetku ( vanjska fasada crkve i zvonika i ugradnja satova na zvoniku), neki u tijeku ( crkvena ograda, uređenje dvorišta I staza), a neki su zastali na pola puta ( neurađeni vitraji na crkvenim prozorima i lusteri u crkvi)

Blagoslov crkve će obaviti njegova preuzvišenost , Vrhbosanki nadbiskup, kardinal Vinko Puljić , pod Sv.Misom , u subotu 6.listopada, 2012. u 11 sati.

Svi radovi zahtijevaju obezbjeđenje novca, koga smo I do sada obezbjeđivali od sponzora i donatora. Ne sumnjamo da ćemo i ovaj put uspijeti obezbijediti dovoljno novca za namirenje troškova izgradnja, ponajviše iz novčanih donacija samih naših župljana, domaćih i iz dijaspore.

Na nekoliko prozora su upisani donatori za vitraje, molimo da izvrše uplatu, kako bi se taj posao mogao završiti na vrijeme, ako trenutno niste , molimo da javite da ste odustali, kako bi pronašli novog donatora.

Svi koji žele biti donatori, svoje uplate mogu izvršiti, kao I do sada ili direktnom uplatom gotovine u župnom uredu, ili na Račun za pomoć Župi svetog Franje Asiskog Srednja Slatina, koji možete vidjeti ovdje s lijeve strane teksta.

Molimo sve , koji su odlučili da svojim novčanim prilozima sudjeluju u finansiranju navedenih radova, da tu svoju odluku prijave preko ove naše stranice u Knjizi gostiju ili pomoću kontakt forme.

U privitku dajemo spisak Slatinaca, koga smo formirali na osnovi sjećanja ili informacija koje imamo. Ispričavamo se ako smo nekoga zaboravili ili ako neki podatak nije točan. Zamolili bismo za ispravke preko Knjige gostiju ili pomoću kontakt forme.
pogledajte spisak slatinaca

Radujemo se ponovnim susretima uz nadolazeće ljetne Blagdane.

Kako bismo obilježili jedinstvo , slogu i ljubav za svoju župu, te kako bismo zahvalili Bogu za uspjehe u izgradnji , planirana su slijedeća događanja :

- 03. kolovoza,2012. : Tradicionalno župno sijelo pogledajte detaljan raspored

- 04. listopada,2012. : Patron župe - proslava blagdana Sv.Franje Asiškog

- 06. listopada,2012 : Svečanost posvete župne crkve

O sadržajima svakog pojedinačnog događaja ćemo blavremeno obavijestiti na ovoj stranici.

Župnik i Župna vijeća

Nazad na sve vijesti